Monthly Archive: April 2017

Proses penanganan luka bakar 0

Proses penanganan luka bakar

Proses penanganan luka bakar – Apa itu luka bakar? Luka bakar adalah kerusakan jaringan yang disebabkan oleh panas, bahan kimia, listrik, sinar matahari atau radiasi nuklir. Luka bakar yang paling umum adalah yang disebabkan...

Informasi seputar benjolan di leher 0

Informasi seputar benjolan di leher

Informasi seputar benjolan di leher – Benjolan di leher juga disebut leher massa. Benjolan atau massa leher bisa besar dan terlihat, atau bisa sangat kecil. Sebagian besar benjolan leher jinak (non kanker) dan tidak...

Cara mudarkeun urut jerawat dina beungeut 0

Cara mudarkeun urut jerawat dina beungeut

Cara mudarkeun urut jerawat dina beungeut – scars jerawat sabenerna ngarupakeun prosés penyembuhan sarta ngalereskeun karuksakan disababkeun ku jarawat dina jaringan kulit. Salila prosés ieu, kulit pikeun ngahasilkeun kolagén, zat nu ngarojong dina perbaikan...