Khasiat QnC Jelly Gamat Keur Batu Empedu

Khasiat QnC Jelly Gamat Keur Batu Empedu – Obat crusher batu empedu kalawan QNC hadir salaku pelopor Jelly Gamat empeduu batuu ubar tradisional, anu geus kabukti pohara efektif dina prosés buruk sarta pengeluaran batu empedu tanpa apoték narkoba, bedah jeung samping épék. produk jelly QNC ogé geus didaptarkeun gamat Departemen Kaséhatan RI sarta ogé boga halal unspecified ku MUI, jadi bakal aya moal ragu pikeun anjeun meakkeun cageur panyakit nu ngalaman.

Khasiat QnC Jelly Gamat Keur Batu Empedu

Batu empedu mangrupakeun batu leutik dibentuk tina deposit bili, anu satuluyna hardened na cairan nu settles dina saluran bili manusa. Hasilna, kaayaan ieu mindeng ngabalukarkeun sumbatan di ahir bili, nu oge sering ngakibatkeun nyeri dadakan (colic) nyaéta saukur luhung dina sababaraha jam itungan.

Baca oge : Agen QnC Jelly Gamat Jakarta

The hampru kandung kemih sorangan mangrupakeun organ pir ngawangun lokasina di beuteung katuhu leutik tur disumputkeun di handapeun ati. Organ nu salah umumna ngabogaan bili nu diturunkeun tina ati. Cairan empdu sorangan mangpaat pikeun nyerep gajih na sababaraha vitamin tina dahareun. Tapi sakapeung, sering Abnormalitas ogé formasi batu empedu.

Khasiat QnC Jelly Gamat Keur Batu Empedu

Ukuran batu empedu sorangan variasina, ranging daru leutik sakumaha séréal keusik sakumaha badag salaku ukuran tina bal pingpong. Jumlah batu ngawujud dina kandung kemih hampru ogé rupa-rupa. Contona, dina sabar aya ngan hiji batu tapi penderita B atanapi sabagian sufferers sejenna aya angka luhur. Pikeun leuwih rinci, anjeun tiasa ningali poto di handap ieu.

Ngakibatkeun batu empedu pada apal sabab tina hardening kolesterol anu ngumpulkeun dina bili nu. Tersebutpun kaayaan ngabalukarkeun teu saimbangna antara jumlah sanyawa koléstérol jeung kimia dihasilkeun dina cairanana. Sajaba ti eta, sababaraha faktor ogé mangaruhan kaayaan ieu ogé umur, gender, dampak na pangaruh masihan beurat kalahiran.

Batu empedu sorangan sabenerna henteu ngabalukarkeun kasakit. Sanajan kitu, rupa-rupa gejala tiasa muncul di empeduu ieu batuu clogged hampru, cerna jeung sajabana. Gejala anyar hampru tanda sorangan kalawan nyeri beuteung anu lumangsung ujug-ujug atawa biler colic nu bisa lepas keur jam.

Mun anjeun ngalaman sababaraha gejala anu geus didadarkeun di luhur, komo deui mindeng ngalaman nyeri beuteung katuhu luhur jeung handap anu hébat, jadi éta alus pikeun geuwat dipariksa di Puskesmas pangdeukeutna pikeun ngonfirmasi diagnosis lamun hampru kandung kemih anjeun gaduh sumbatan, iritasi atawa infeksi. Lamun boga nagara sumbatan adiagnosis alatan batu empedu, teras pastikeun Anjeun nganggo alternatif empeduu ubar batuu of Jelly Gamat QNC salaku solusi pangalusna.

Pedah QNC Jelly Gamat sakumaha empeduu pangalusna crushers ubar batuu

Lamun ayeuna pilari ubar alam alternatif, safest na paling efficacious pikeun nyampurkeun kasakit empeduu batuu, di sagigireun make kalapa héjo na cuka apel, ieu luyu lamun ayeuna mercayakeun ka cageur alam tanpa bedah QNC batu empedu Jelly Gamat.

QNC Jelly gamat mangrupakeun produk kaséhatan éksklusif dijieunna tina sari bonténg laut emas seger, anu sanajan dina cara sapertos dina pamakéan modéren ngeunaan téhnologi canggih ngaliwatan hambalan 4x tina prosés ekstasi (extracting alam) sangkan jadi ngahasilkeun cairan herbal, ager rada kentel nu integritas eusina masih tetep ogé dilestarikan, meh bisa ngandung rupa-rupa sipat anu luar biasa cageur loba kasakit, anu ngawengku batu empedu.

Produkekstrak bonténg laut emas oge dina kanyataanana geus sacara resmi kadaptar di Departemen Kaséhatan RI kalawan pendaptaran No. P-IRT 109321601291-1229 sarta ogé boga halal unspecified MUI didaptarkeun di hareup bungkusan nu.

Harga QnC Jelly Gamat

Jumlah Pemesanan Harga Potongan Harga Harga NET
1 Botol Rp.155.000,- Rp.155.000,-
2 Botol Rp.310.000,- Rp.310.000,-
3 Botol Rp.465.000,- Rp.465.000,-
4 Botol Rp.620.000.- Rp.20.000,- Rp.600.000,-
5 Botol Rp.775.000,- Rp.25.000,- Rp.750.000,-
10 Botol Rp.1.550.000,- Rp.100.000,- Rp.1.450.000,-
20 Botol Rp.3.100.000,- Rp.200.000,- Rp.2.900.000,-

Nimba emas atanapi emas timun laut Stichopus varigatus nu komposisi utama jamu empeduu batuu ieu hijina spésiés laut spésiés bonténg emas jeung pangalusna sarta punjul lamun dibandingkeun spésiés séjén tina bonténg laut. Ieu memang dina lantaran tina bonténg laut emas sorangan ngandung sanyawa aktif panghadena pikeun awak.

Henteu ngan éta, di empeduu ubar tradisional ieu batuu aya ogé loba sanyawaan alami lianna nu boga peran penting dina ngarojong penyembuhan tur mantuan ngancurkeun sakali ngaluarkeun empeduu batuu granules alami tanpa bedah. Sababaraha di antarana kawas Glucosaminoglycans (GAGs), hiji alam antiseptik, glucosamine na chondroitin, saponin, omega 3,6, asam 9.asam, lectins, vitamin, mineral, protein 86,8% jeung 80,0% kolagén.

Khasiat QnC Jelly Gamat Keur Batu Empedu

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *